Pages

Friday, January 28, 2011

terima kasih nuffnang. terima kasih korang!!



terima kasih nuffnang. terima kasih korang!!


Entry ini khas untuk korang... korang..dan koranggg.

Alhamdulillah. syukur di atas rezeki NYA. kalau cash out kan earnings tu bermakna baru masuk empat kali dapat cek dari nuffnang. hek eleh. baru empat kali pun dah nak kecoh sekampung (--")

Walau earnings suam-suam kuku je tak macam blogger lain tapi aku tetap amat bersyukur. terima kasih bebanyak nuffnang dan korang semua! siapa yang tak suka duit free kan? eh free ke? bersusah payah jugaklah nak mendapatkan earnings dari Nuffnang tu wey. tak sia-sia lah kadang aku tidur pukul 2-3 pagi semata-mata mahu menghupdate blog. waktu malam je lah masa yang aku ada untuk berblog. habis lebam-lebam mata aku dibuatnya. tenyeh satu botol concealer pun still tak boleh nak cover mate nih. haihhh. tensen makkk, nokk!


Bila asik tidur lewat, muka terus bertukar rupa menjadi seperti kak limah di atas.
awwww. mencik lah.
(T____T)

Kat sini, aku nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kat korang. Tanpa korang, laman sesawang Cik Nadia Bayu ini tak kemana. Pada korang yang sudi jenguk blog haku yang hampeh ini, tinggalkan jejak, komen setiap entry aku walau entry aku semua jenis stok bosan baban, jenis buat orang muntah darah, buat orang geli geleman, tapi korang sudi jugak nak jenguk dan tinggal jejak. *terharu* tak lupa juga pada pembaca bisu. aku tau ramai silent readers kat ni. kan? baik mengaku cepat! tihehe. dan tak lupa juga pada mak anon dan pak anon. anon adalah spesis yang susah mau pupus. memang ada di mana-mana. buat lah baik macam mana pun confirm ada si anon-anon yang tak puas hati. yang akan mengganas tak kira waktu. buat jahat apatah lagi. tapi aku nak cakap satu benda, aku malas nak cari gadoh dengan anon-anon ni. langsung tak mendatangkan apa-apa faedah kalau gadoh dengan golongan kurang kasih sayang nih.

aku juga nak mintak mahap bebanyak kat korang kalau selama aku berblog ni aku ada terguriskan hati korang ke, terkecikkan hati korang ke. jangan ah simpan dalam hati ok. meh meh berpelukan. *untuk kaum wanita* saje ah. ngehh ngehh. oh aku juga nak mintak mahap sebab kadang aku terlepas pandang. kadang aku tak terbalas komen, email dan pertanyaan-pertanyaan korang. insya Allah aku akan balas semua tu tapi aku amek masa sikit lah nak reply. boleh kan. haihh.. ayat bajet macam bagust jek. *geli mat*

apapun, terima kasih di atas sokongan korang! *cium terbang*



video
short video bisu aku yang poyo
(--")



jakun dapat 1st cheque dari Nuffnang!

kasi blur sikit.
jeng jeng jenggggg....



Alhamdulillah.
sudah dapat cek pertama dari Nuffnang.
biasalah dik non oiiii~~~~~~~
akak (sila baca dengan nada sengau) fes time dapat cek nuffnang nehh.
eksaited mesti lah terlebih kan.
siap hambek gambar tayang kat dalam blog ni.
hambek ko.
geli mat. geli mat.
tapi akak tengok ramai je yang berkelakuan demikian
time mula-mula
dapat first cheque dari Nuffnang,
kan kan kan???

ekceli inilah saat-saat yang paling akak nanti-nantikan
selama bergelumang
menjadi blogger dan join Nuffnang ini.
memang dah lama gilaaaaa akak pendam hasrat ini sorang-sorang.
perangai gediks terlebih memang macam ini lah.
(T_T) huuuuuuu~~~

ekceli dah seminggu lebih dapat cek nuffnang ni.
dah selamat di bank in ke dalam account bank pun.
berkurun lama juga lah tunggu masa yang sesuai nak cash out kan nuff ni.
kasik earning tu tinggi tinggiiiii skett baru lah cash out kan.
walau tidak pernah join contest Nuffnang...
tidak pernah buat entry pasal nuffnang atau advertorials,
tapi Alhamdulillah...
dapat jugak la merasa duit dari Nuffnang ni walau earnings tu
lembab gile jugaklah nak naik naikkk.
kadang naik mendadak..
kadang statik macam orang mati.
dahla aku memang jenis RAJIN AMAT update blog,
memamg confirm lah earning tahap
kura-kura merangkak.



kat sini aku nak ucap terima kasih kat korang semua
yang datang singgah blog ini...
yang bersusah payah kelik iklan nuff aku.
kadang tinggal message di shout
out box mengatakan yang korang dah kelik nuff aku
dan suruh aku kelik nuff korang balik.
aku kelik balik tau.
tapi kadang kalau nuff yang tido tu,
sori la eh tak dapek nak kelik.
huhu.
terima kasih bebanyak ya.
tanpa korang, siapalah blog ini.
cececee~~
oh tapi serius aku sangat hargai korang semua.
walau kadang memang aku tak cukup masa
untuk jenguk blog korang hari-hari,
reply komen atau berchit chat dengan korang kat kotak jerit itu
tapi aku cuba juga cari masa untuk buat semua itu.
(T_T) ceh.
bajet macam bagus je ayat aku neh




apapun, aku sayang korang semua.
thanx semua.
dan nuffnang.
terima kasih yang tidak terhingga
:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...